Luchthaven Kortrijk-Wevelgem | Accommodatie

Vliegen kan ook vlot

De zowat 100.000 passagiers die jaarlijks een beroep doen op de faciliteiten van de Internationale Luchthaven Kortrijk-Wevelgem weten het wel: vliegen kan ook vandaag nog veilig én vlot.

 

De 300 parkeerplaatsen, de hartelijke ontvangst, de snelle incheckprocedure en de korte afstand tussen luchthavengebouw en vliegtuig zorgen er samen voor dat vliegen weer een plezier wordt.

 

Lossen en laden kan worden toevertrouwd aan een speciaal hiervoor uitgeruste vliegtuigafhandelaar en vervoersmaatschappijen. Op de luchthaven is de grenspolitie aanwezig en zijn op aanvraag ook alle douanefaciliteiten beschikbaar.

 

Om van te snoepen


De Internationale Luchthaven Kortrijk-Wevelgem beschikt over een uitstekend en smaakvol ingericht panoramisch restaurant met een kaart die nog bekoorlijker is dan het fraaie uitzicht.

Een modern uitgerust driesterren­hotel biedt passagiers en andere luchthavengebruikers de kans om in de onmiddellijke omgeving van de luchthaven comfortabel te overnachten. Huurwagens, taxidiensten en openbaar vervoer zijn binnen loopafstand ter beschikking.