ISO 9001
Over de luchthaven Kortrijk-Wevelgem

Luchtvaartbeurs “SKYWONDER” 25-26 maart 2017

Deze beurs focust op vlieginitiatie en lichte luchtvaart.

Naar aanleiding daarvan verwachten wij mogelijk extra vliegverkeer van beursbezoekers van en naar de luchthaven Kortrijk-Wevelgem. Er is een samenwerking airport - Xpo door inleg van een shuttle bus.

Ook geldt een door het D.G Luchtvaart (FOD Mobiliteit) toegestane tijdelijke uitgebreider mogelijkheid om met lichte toestellen te landen/te vertrekken.

Een aantal kennismakingsvluchten zullen gegeven worden door producenten.

Wij hielden eraan u hierover te informeren en vragen uw begrip voor de impact die dit evenement tijdelijk en afhankelijk van de weersomstandigheden en van de effectieve opkomst kan hebben.

Green Sustainable Airports (GSA)

De Internationale Luchthaven Kortrijk-Wevelgem kan bogen op een sterke reputatie als snelle, soepele en uiterst vlot bereikbare zakenluchthaven. De kleinschaligheid maakt het mogelijk om buitengewoon flexibel en efficiënt in te spelen op de behoeften van de klant. De centrale ligging in Europa ondersteunt en versterkt de internationale uitstraling van de regio.

airport Kortrijk-Wevelgem

Troeven voor vandaag en morgen

De Internationale Luchthaven Kortrijk-Wevelgem is de uitverkoren basis voor de vliegtuigen en helikopters van talloze bedrijven en particulieren uit de wijde omgeving van de luchthaven. Altijd snel en vlot bereik­baar, service op maat van de klant, uitstekende voorzieningen en een moderne, toekomstgerichte infrastructuur.

Alle informatie op deze site is van eigen oorsprong of door derden ter beschikking gesteld onder hun verantwoordelijkheid. De officiële publicaties van tarief, openingstijden, luchtvaartregels, .. primeren steeds op de gegevens vermeld op deze siite, gelieve steeds te checken.