ISO 9001
Luchthaven Kortrijk-Wevelgem

Nieuws

08-05-2019
Grote infrastructuurwerken - Fase 0

Zoals jullie al weten staan er enkele grote veranderingen aan de luchthaven op til. Met dit schrijven willen we jullie op de hoogte stellen dat maandag 13 mei 2019 ‘fase 0’ van de werken van start zal gaan.


Over de nieuwe VFR circuits vanaf 9 november 2017

For the re-introduction of IFR procedures at EBKT, new VFR traffic circuits and procedures have been developed. They are the result of an extensive safety study and inputs from all users at the airport, Belgocontrol and the Belgian CAA.

The new VFR procedures will become effective as of 09 November 2017!

Download de PDF new VFR procedures.

Green Sustainable Airports (GSA)

Over de luchthaven Kortrijk-Wevelgem

De Internationale Luchthaven Kortrijk-Wevelgem kan bogen op een sterke reputatie als snelle, soepele en uiterst vlot bereikbare zakenluchthaven. De kleinschaligheid maakt het mogelijk om buitengewoon flexibel en efficiënt in te spelen op de behoeften van de klant. De centrale ligging in Europa ondersteunt en versterkt de internationale uitstraling van de regio.

airport Kortrijk-Wevelgem

Troeven voor vandaag en morgen

De Internationale Luchthaven Kortrijk-Wevelgem is de uitverkoren basis voor de vliegtuigen en helikopters van talloze bedrijven en particulieren uit de wijde omgeving van de luchthaven. Altijd snel en vlot bereik­baar, service op maat van de klant, uitstekende voorzieningen en een moderne, toekomstgerichte infrastructuur.

Alle informatie op deze site is van eigen oorsprong of door derden ter beschikking gesteld onder hun verantwoordelijkheid. De officiële publicaties van tarief, openingstijden, luchtvaartregels, .. primeren steeds op de gegevens vermeld op deze siite, gelieve steeds te checken.